Jegyvásárlás

Program


A Macskaherceg kilencedik élete

A Macskaherceg kilencedik élete

Gimesi Dóra: A Macskaherceg kilencedik élete
mese felnőtteknek
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 19. vasárnap, 19:30

A helyszín Budapest, ahol a Macskaherceg is él, aki éjjel ezüstszürke kandúr alakjában járja a háztetőket, beles a lányok ablakán, és pihe-puha álmot dorombol a szívükbe. Aztán egy nap találkozik Alinkával, a tavasztündérrel. A Macskaherceg beleszeret a lányba, és úgy dönt, hogy feleségül veszi. A házasság azonban áldozattal jár: a Macskahercegnek búcsút kell intenie korábbi életmódjának, hogy mindenestül Alinkáé lehessen. Boldogságuk egy ideig felhőtlen, ám a tavasz közeledtével Alinka egyre elfoglaltabb, a Macskaherceget pedig csalogatják a rég nem látott háztetők…
Az előadás maszkosjáték egy számunkra láthatatlan varázsvilágról, az emberi esendőségről, és a szerelemről. Habár a cím és az állatszereplők nem jellemzően felnőtt előadást sejtetnek, de maga a téma és az előadás is egyértelműen a felnőtt közönséget célozza meg.

Ajánlatunk


A Kálmán-nap arról az életszakaszról szól, amikor minden csak ismétlődés az ember életében, sok fordulat már nem várható, nincs több kockázatvállalás, őrzése van annak, ami már megvan, mert nincs idő és erő újrakezdeni.

Karinthy műve minden idők egyik legjobb betegségmemoárja, és világirodalmi szempontból is egyedülálló alkotás. Szívszorító nyomozás a „nagy diagnózis” után. Egészségből a betegségbe- ez minden ember rémálma, és élete második felének szinte elkerülhetetlen nagy változása.

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

Ajánló


A Nézőművészeti Kft. Dániel András írásai alapján készült előadása kintről és bentről, együttről és különről, gombócevésről és a helyes kanyarodásról…

A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel…

Az Egy százalék indián az identitás, az örökölt magatartási modellek, hímsovinizmus, feminizmus és a modern kori nemi szerepek kérdéskörére fókuszál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!