Jegyvásárlás

Program


Manna Matiné: Sündör és Niru

Manna Matiné: Sündör és Niru

Borbáth Péter – Bodor Panna: SÜNDÖR ÉS NIRU
Napvadászat egy részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 15:00

Sündör és Niru frizbije átrepül a kerítésen. Mikor utána másznak, felfedezik a Csillanó Fém Birodalmát, ahol fényállatkák pislannak, és zajgyerekek csörömpölnek. Sündörön elhatalmasodik a fények iránti vágy, és barátját hátra hagyva útra kell, hogy megszerezze a Napot. Persze Niru sem ül ölbe tett kézzel – csak maradjon elég csoffasztott gesztenye az útra.

Sündör és Niru elveszítik, majd újra megtalálják egymást. Történetükön keresztül a barátságról, felelősségről, birtoklásról és az elérhetetlen utáni vágyról gondolkozhatunk. Végül a frizbi is megkerül.

6 éves kortól ajánljuk.

Játsszák:

Főglein Fruzsina

Hannus Zoltán

Tóth Mátyás

 

Bábok: Badacsonyi Brigitta

Díszlet: Bobor Ágnes

Kivitelezés: Raffai Péter, Palya Gábor

Zene: Dobri Dániel

Rendező: Varsányi Péter

Ajánlatunk


Háy János, a népszerű magyar író színművéből, a Ferencvárosi Pinceszínház előadása alapján, a rendezője, Börcsök Enikő emlékére készült film. A vetítés után Kovács Gábor Attila lesz a vendégünk, akivel tovább lehet fűzni a filmbeli dialógusokból kibomló fonalakat.

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel rendezése Mucsi Zoltánnal a főszerepben!

Ajánló


Milyen szülővé válni? Zene, humor, és tények, amikről ritkán beszélünk.

A Hab a tortán sorozatban egy színész-pár színpadra álmodja egy népszerű "pagonyos" könyv szereplőit és elmeséli történetüket. Boribon meséjét Rezes…

Kulcsár Teodóra és Oravetz Dániel története egy tehetséges fiú és egy érzékeny lány igaz története. Izgalmas, mint egy krimi, megható,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!