Jegyvásárlás

Program


Ed Is On koncert

Ed Is On koncert

Ők a mainstream undergroundja vagy az underground mainstreamje. Évek óta ott tanyáznak a két kategória igen vékony határán, és teszik mindezt szemtelenül ügyesen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 20:00

A vérbeli gimis zenekarként induló, majd 2013 óta igazán aktívan működő csapat frontembere, énekese és dalszerzője a Junior Prima díjas színész, Tasnádi Bence. Az Ed Is On a 2013-as Talentométer tehetségkutatón a szakmai zsűri döntése alapján a pop-rock kategória győzteseként jutott tovább, majd a következő két évben folyamatosan koncerteztek budapesti és vidéki klubokban, valamint számos fesztiválra is meghívást kaptak.

2015 őszén megjelentették első nagylemezüket Velem csak a baj van címmel, 2016 óta pedig megújult hangzással és felállással koncerteznek tovább. A dalokat tartalmas, izgalmas, elgondolkodtató szövegek és könnyed, fülbemászó dallamok jellemzik, a koncerteket pedig átszövi a színházból hozott drámaiság és a szuggesztív előadásmód.

Ajánló


Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (Cseh Tamás és Csengey Dénes) már nem. Nem…

A Magashegyi Underground énekes és producer-multiinstrumentalista párosa a Magashegyi Underground lassan két évtizedes életművéből szemezget intimebb megszólalásban és bensőséges hangulatban.

A Nézőművészeti Kft. Dániel András írásai alapján készült előadása kintről és bentről, együttről és különről, gombócevésről és a helyes kanyarodásról…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!