Jegyvásárlás

Program


Flamenco De Mil Colores

Flamenco De Mil Colores

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 6. péntek, 19:00

A flamenco egy olyan univerzális nyelv és játéktér, ahol a tradíció diktálta alapvető játékszabályok mentén nagy egyéni és művészi szabadsággal kapcsolódhatnak egymáshoz emberek, stílusok, hangszerek, gondolatok, érzések, világnézetek. A műfaj az ének - gitár - tánc "ősi" hármasára épül. A Flamenco de Mil Colores új felállásában György Andrea hegedűjátékát hívják párbeszédbe Böröcz Petra mozdulatai, ritmusjátékai, Jorge Diez Aragón autentikus flamenco énekei és Illés János érzékeny és virtuóz gitárjátéka. 

A zenei szövet és a hozzá kapcsolódó tánc a flamenco szilaj lüktetéséből, sodró ritmusaiból indul ki, a tradíció alapján épül, mégis mai, egyéni hangzásvilágú, érzékeny, szépségekkel és meglepetésekkel átszőtt élményt nyújt. Különleges, mert távolról érkezik, mégis ismerős, mert itt születik és formálódik. 

A Flamenco de Mil Colores műsora utazásra hív az andalúz égbolt alatt, ahol feltűnik Cádiz napfényes óceánpartja, Granada mór jegyeket viselő erődítménye, Sevilla csodákkal kecsegtető kertjei. A flamenco est felemelő, máskor mélybe rántó érzelmektől, méltóságtól, eleganciától és virtuozitástól zsongó világa vonja körébe a nézőt. 

Böröcz Petra - tánc

 

Jorge Diez Aragon - ének, cajón

 

Illés János - gitár

 

György Andrea - hegedű

 

Bózsa Anikó - taps

Ajánlatunk


Karinthy műve minden idők egyik legjobb betegségmemoárja, és világirodalmi szempontból is egyedülálló alkotás. Szívszorító nyomozás a „nagy diagnózis” után. Egészségből a betegségbe- ez minden ember rémálma, és élete második felének szinte elkerülhetetlen nagy változása.

Kulcsár Teodóra és Oravetz Dániel története egy tehetséges fiú és egy érzékeny lány igaz története. Izgalmas, mint egy krimi, megható, mint egy romantikus film, s át meg átszövi a humor. A nagy kaland a szkizofréniával való találkozás és küzdelem.

Ajánló


A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adaptált, újabb horror-szatírája. A Túlélő főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el…

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát…

A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!