Jegyvásárlás

Program


Henri Gonzo ~  Eclectic Acoustic koncert
2

Henri Gonzo ~ Eclectic Acoustic koncert

Henri Gonzo unikális dalszerzőként és multiinstrumentalista előadóként évek óta ad szóló esteket is, ahol a lehető legnagyobb merítésben hallhatunk számára fontos feldolgozások mellett két zenekarának repertoárából is dalokat.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 23. csütörtök, 20:00

A Fran Palermo és a Papírsárkányok frontembere először lép a B32 színpadára közönség előtt, nem érdemes kihagyni.

Ajánlatunk


A Szomszédok zenekar szeretettel hív mindenkit egy utolsó közös bulira.

A Kálmán-nap arról az életszakaszról szól, amikor minden csak ismétlődés az ember életében, sok fordulat már nem várható, nincs több kockázatvállalás, őrzése van annak, ami már megvan, mert nincs idő és erő újrakezdeni.

A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel rendezése Mucsi Zoltánnal a főszerepben!

Ajánló


Kulcsár Teodóra és Oravetz Dániel története egy tehetséges fiú és egy érzékeny lány igaz története. Izgalmas, mint egy krimi, megható,…

Az Egy százalék indián az identitás, az örökölt magatartási modellek, hímsovinizmus, feminizmus és a modern kori nemi szerepek kérdéskörére fókuszál.

Az új album számai mellett korábbi szerzemények is elhangzanak majd, de a készülő negyedik lemezbe is bepillantást nyerhetünk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!