Jegyvásárlás

Program


Kecskekatonaság - Marica Bábszínháza

Kecskekatonaság - Marica Bábszínháza

A népmesei alapra épülő produkció központi figurája egy háborúból visszatérő árva fiú, aki megtanulja használni megszerzett tudását és kisemmizett helyzetéből sikeres emberré válik. Senkit nem eltaposva, saját tudásának és képességeinek birtokában tud érvényesülni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 21. szombat, 15:00

Bábszínház kisiskolásoknak

Március 21-én a bábszínházi világnap alkalmából tűzik műsorra a Marica Bábszínháza Kecskekatonaság című produkcióját. A népmesei alapra épülő produkció központi figurája egy háborúból visszatérő árva fiú, aki megtanulja használni megszerzett tudását és kisemmizett helyzetéből sikeres emberré válik. Senkit nem eltaposva, saját tudásának és képességeinek birtokában tud érvényesülni. Ezt a fejlődéstörténetet dolgozza fel az előadás, amelynek legfontosabb üzenete, hogy bárhonnan indulsz is, bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz is, meg tudsz küzdeni vele.

Ajánlatunk


A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

Ajánló


A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel…

A Miénk a ház egy lemezbemutatós, mesélős est. Grecsó és Hrutka. Több mint egy koncert.

Látókép Ensemble Exkluzív: 19.00 Ernelláék Farkaséknál / filmvetítés 21.00 Kálmán - nap / színházi előadás

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!