Jegyvásárlás

Program


Láthatáron Csoport: A MEGMENTŐ

Láthatáron Csoport: A MEGMENTŐ

A Láthatáron Csoport ezúttal is személyes történeten keresztül kutatja a társadalmi összefüggéseket, a hovatartozásból fakadó társadalmi konfliktusokat, feltérképezve az egymás felé vezető utak lehetőségeit, illetve lehetetlenségeit.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 24. szerda, 19:00

A megmentő

A megmentő című, hol abszurd, hol pszichológiai realista színházi előadásban a kistestvér nem az, akit alig vártunk, hanem az, akit nem akartunk, aki idegen, csúnya, problémás; agresszív és nem akar beilleszkedni. Ami nekünk jó, azt utálja, és tönkre akarja tenni. Olyan, mint egy bevándorló, akit nem lehet kitoloncolni. És mégis őt kell majd megszeretni, és elfogadni.

A Láthatáron Csoport (ex- Bohócok a Láthatáron Csoport) 2018. szeptember 22-én mutatja be új darabját a B32 Kultúrtér és Galériában.  A négy női alkotó két nővér különös történetét tárja a közönség elé. Két testvérét, akik egy ellentmondásos korban és ellentmondásos kapcsolatban nőttek fel, majd elszakadtak egymástól. Felnőtt korukban találkoznak újra, és visszatekintenek a múltjukra, a családjukra, és próbálják megérteni, hogy miért alakult úgy az életük, ahogy.

A Láthatáron Csoport ezúttal is személyes történeten keresztül kutatja a társadalmi összefüggéseket, a hovatartozásból fakadó társadalmi konfliktusokat, feltérképezve az egymás felé vezető utak lehetőségeit, illetve lehetetlenségeit.
Az előadás alkotói: Kincses Réka író, dramaturg; Szabó Veronika, rendező, színházi alkotó; Feuer Yvette színész, színházi alkotó; és Alida Bevk színész.
Kincses Réka erdélyi származású magyar író jelenleg Berlinben, Alida Bevk szlovén-magyar színésznő Ljubljanában, Feuer Yvette és Szabó Veronika pedig Magyarországon élnek. Mindannyiuk anyanyelve magyar. A magyarországi bemutatót követően a Ljubljanai Mini Teater-ben is bemutatásra kerül majd az előadás angolul 2018 decemberében.

Az előadást mindenkinek ajánljuk, akinek testvére van, és akinek nincs, aki tudja milyen nehéz legyőzni az előítéleteket. Nem utolsó sorban azoknak, akik szeretik az új kifejezésmódokkal kísérletező színházat és az orrokat.

Alkotók:
Kincses Réka - író, dramaturg
Szabó Veronika - rendező
Feuer Yvette - színész
Alida Bevk – színész

Ajánló


A Nézőművészeti Kft. Dániel András írásai alapján készült előadása kintről és bentről, együttről és különről, gombócevésről és a helyes kanyarodásról…

Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (Cseh Tamás és Csengey Dénes) már nem. Nem…

A Magashegyi Underground énekes és producer-multiinstrumentalista párosa a Magashegyi Underground lassan két évtizedes életművéből szemezget intimebb megszólalásban és bensőséges hangulatban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!