Jegyvásárlás

Program


Lovászi Edina és zenekara: Abc koncert

Lovászi Edina és zenekara: Abc koncert

Abszurd? Bravúr? Celeb? Micsoda furcsa szavak! Vajon mit jelenthetnek? Derítsük ki együtt! Hogyan? Interaktív játék és dalok segítségével! Zenés utazásunkban a szavak birodalmába kalauzoljuk el a gyerekeket és az egész családot.
Interaktív bábszínház és koncert Lovászi Edinával és zenekarával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

ABC családi koncert bábjátékkal – Lovászi Edina és zenekara

Abszurd? Bravúr? Celeb? Micsoda furcsa szavak! Vajon mit jelenthetnek? Derítsük ki együtt! Hogyan? Interaktív játék és dalok segítségével! Zenés utazásunkban a szavak birodalmába kalauzoljuk el a gyerekeket és az egész családot. A Laik Eszter verseire és az azokból született dalokra épülő koncerten bejárjuk a kutyák birodalmát, körülnézünk Afrikában, és a dzsungelbe is eljutunk, ahol törzsi táncot lejthet mindenki, aki csak szeretne. Utunkat végigkíséri Pali, a kisfiú, akivel olyan jót lehet beszélgetni, mint talán senkivel ezen a világon. Vele együtt játszunk és tanulunk észrevétlenül. Interaktív bábszínház és koncert Lovászi Edinával és zenekarával.

A ZENEKAR TAGJAI:

Lovászi Edina: ének, csörgők
Morvai Tamás: gitár
Simkó-Várnagy Mihály: cselló
Szegő Dávid: cajon, beszélő dob, csörgők

Ajánlatunk


A Kálmán-nap arról az életszakaszról szól, amikor minden csak ismétlődés az ember életében, sok fordulat már nem várható, nincs több kockázatvállalás, őrzése van annak, ami már megvan, mert nincs idő és erő újrakezdeni.

"Mindenben van tanulság, csak meg kell találni." /Lewis Carroll/

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

Ajánló


Az Egy százalék indián az identitás, az örökölt magatartási modellek, hímsovinizmus, feminizmus és a modern kori nemi szerepek kérdéskörére fókuszál.

A Hab a tortán sorozatban egy színész-pár színpadra álmodja egy népszerű "pagonyos" könyv szereplőit és elmeséli történetüket. Boribon meséjét Rezes…

A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!