Jegyvásárlás

Program


Soron Kívül - vendég: Juronics Tamás

Soron Kívül - vendég: Juronics Tamás

A beszélgetés-sorozatban egy közös hívószóróra három különböző alkotó reagál egy-egy külön beszélgetésben. E beszélgetésekre - melyek egyúttal nyilvános podcast felvételek is – ott ülünk le, ahol máskor abbamarad. Beszélgetőtársaink olyan alkotó emberek, akik az emberi sors kérdéseivel szembesítenek újra meg újra, szóval, tettel, a művészet gesztusaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 19:00

Egy hívószó, három vendég – ez a SORON KÍVÜL, a Kultúrfitnesz és a B32 Galéria és Kultúrtér közös produkciója.

Második sorozat: #Fiú

Beszélgetőtárs: Horváth Gergely

November 5., VISKY ANDRÁS költő, drámaíró, egyetemei tanár
November 12., dr. CSÓKAY ANDRÁS idegsebész
November 19., JURONICS TAMÁS táncművész, koreográfus

#FIÚ
(Férfi) létünk elfeledett, de egyik legfontosabb dimenziója. Úgy futunk neki az életnek, hogy apánk fiai vagyunk, kérdés, jelen van-e vagy nincs, ismerjük-e őt, vagy nem, ha igen, hogyan, miből; abból, amit cselekszik, vagy abból, amit hiányként élünk meg? Fiúból leszünk apák; mit rejt atyai örökségünk, kit látnak bennünk gyermekeink, megvan-e még a férfiban a fiú, és kinek a karjaiban? Mi történik, ha a fiú elveszíti apját, s az apa elveszíti a fiát? S hogyan változik a bennünk élő férfi, amikor megtapasztalja, hogy Isten gyermeke?

Mit művel az emberi szívvel A fiú?

***

A beszélgetésről hang- és képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával ön beleegyezését adja, hogy vendégként hangja és arca megörökítésre kerülhet.

Az NKA támogatásával - www.nka.hu

Ajánló


A Nézőművészeti Kft. Dániel András írásai alapján készült előadása kintről és bentről, együttről és különről, gombócevésről és a helyes kanyarodásról…

A Magashegyi Underground énekes és producer-multiinstrumentalista párosa a Magashegyi Underground lassan két évtizedes életművéből szemezget intimebb megszólalásban és bensőséges hangulatban.

Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (Cseh Tamás és Csengey Dénes) már nem. Nem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!