Jegyvásárlás

Program


Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf koncert

Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf koncert

Ujj Zsuzsi dalai Darvas Kristóf zongora kíséretével. A Csókolom rokkendrollja helyett ez a felállás sokkal puritánabb és intimebb, ahol a szövegek súlya még inkább telibe találja az embert… A Csókolomból is ismert számok mellett itt előkerül még néhány más dal is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 20:00

Ujj Zsuzsi dalai Darvas Kristóf zongora kíséretével. A Csókolom rokkendrollja helyett ez a felállás sokkal puritánabb és intimebb, ahol a szövegek súlya még inkább telibe találja az embert… A Csókolomból is ismert számok mellett itt előkerül még néhány más dal is. Keserédes fatál-sanzon.

Ajánlatunk


A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

Az Egy százalék indián az identitás, az örökölt magatartási modellek, hímsovinizmus, feminizmus és a modern kori nemi szerepek kérdéskörére fókuszál.

Az első budapesti Csendesebb részem koncertre egy óra alatt elfogytak a jegyek, úgyhogy itt a ráadás a B32-ben, hogy a lemaradók se maradjanak le.

Ajánló


A hazánkban korábban Piszkavas címen is játszott színdarab, hasonlóan McDonagh filmjeihez, egyszerre mulatságos és mélyen megrázó, groteszk történet. Kovács Lehel…

"Mindenben van tanulság, csak meg kell találni." /Lewis Carroll/

Milyen szülővé válni? Zene, humor, és tények, amikről ritkán beszélünk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!